Zapraszamy!
WOLNE MIEJSCA!!!
Rezerwacja: 600 48 30 90
CENA: 320zł
MENU:
1. Kolacja
- kotlet de volaile
- kotlet schabowy
- kotlet mielony
- kotlet schabowy z pieczarkami
- szaszłyk
- karkówka pieczona
- zestaw surówek
- ziemniaki
- kluski Śląskie
2. Ciasto
3. Owoce
4. Zimne zakąski
- ryba po grecku
- sałatka tradycyjna
- sałatka z gyrosem
- sałatka z kurczakiem i czerwoną fasolką
- szynka w galarecie
- zimne nóżki
- galantyna z kurczaka
- śledzik z cebulą w oliwie
- pieczywo, masło
4. Dania na ciepło
- flaczki
- specjalność szefa kuchni- udziec pieczony- płonący podawany z kapustą z pieczarkami i kaszą
- filet w panierce
- golonka z kapustą
- frytki
- czerwony barszczyk z krokietem
- szampan
5. Kawa, Herbata, Soki, Napoje Bez Ograniczeń